Inloggen   Ambassadeurs Inloggen   Affiliates
Inloggen   Ambassadeurs Inloggen   Affiliates

Welkom op de Partner website!

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om het meeste uit de partnerprogramma's te halen.

Inloggen in je Dashboard

De handvaten

Voor jouw succes

Heb je hulp nodig?

Op de partner website vind je de ondersteuning die je nodig hebt als affiliate partner om het meeste uit het SWIMM partnerprogramma te halen. Alle informatie omtrent het partnerprogramma en affiliate marketing bij SWIMM vind je hier.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar praktische informatie of kom je er even niet meer uit? Dan kan je terecht bij het info & support. Hier staan onder andere:

Bij het tabblad nieuws houden we je op de hoogte van interessante onderwerpen en veranderingen binnen het Partnerprogramma en SWIMM.

Daarnaast zullen wij de campagnes die wij samen met jullie tot een succes willen maken, delen bij campagnes. Hierin zal de uitleg van de campagnes staan, de promotiemiddelen en andere praktische informatie.

Bij het tabblad promotie krijg je toegang tot onze beeldbank en geven we jou tips en richtlijnen voor het gebruik van deze content.

Via deze pagina kan je ook altijd inloggen in je persoonlijke dashboard. Hierin heb je altijd toezicht in je verwijzingen, opbrengsten en accountgegevens.

Geef ons feedback.

Mis je nog bepaalde informatie of documenten, waardoor jij niet het optimale uit het partnerprogramma kan halen? Laat het ons weten! We zullen zo snel mogelijk de missende content creëren, zodat jij weer voluit aan de slag kan!

 

Samen sta je sterker dan alleen

Samen met onze partners willen we zwemmen bereikbaar maken voor een grote groep mensen.

De Intelligent Pool heeft van nature een sterke wow-factor. Vrijwel iedereen die we vertellen over de mogelijkheden van dit zwembad, is direct enthousiast. Gezondheidszwemmers, triatleten, revalidanten… de Intelligent Pool kan van meerwaarde zijn voor vrijwel iedereen die op een laagdrempelige, tijds efficiënte manier wil sporten en gezond ouder wil worden. Daarom willen we nog veel meer mensen vertellen over de Intelligent Pool. En daar hebben we jou voor nodig!

Om jou daarbij te helpen, zijn we twee affiliate programma's gestart: het Ambassadeurs Programma en het Affiliate Programma.

DSC03586
Het

Affiliate Team

Deze toppers staan ten alle tijden tot jullie beschikking.

DSC03651-2

Lisa & Josha

Team Content

Lisa en Josha vormen samen het content team van SWIMM. Al die inspirerende foto's en video's op onze website? Die hebben wij aan hun te danken. Samen met Lisa en Josha ga jij content creëren voor gave promotieacties.

DSC03321-2

Sjoerd

Chef Sales

Sjoerd regelt de volledige verkoop binnen SWIMM. Iedereen die komt proefzwemmen, wordt ontvangen door hem. Heb je technische vragen over de Intelligent Pool? Neem dan zeker contact op met Sjoerd.

DSC06144-2

Luc

Chef marketing

Als eerste binnendienst medewerker van SWIMM heeft Luc alles vanaf het begin meegemaakt. Sinds de komst van Sjoerd focust hij zich voornamelijk op de marketing. Bij Luc kan je eigenlijk overal wel voor terecht.

Inloggen

In je dashboard heb jij inzicht in de voortgang van al je verwijzingen. Ook verzend je jouw verwijzingslinks makkelijk binnen dit platform.

Ambassadeurs Programma

Bekijk al je verwijzingen in je persoonlijke dashboard.

Inloggen in je Dashboard

lamellendek-1

Affiliate Programma

Bekijk al je verwijzingen in je persoonlijke dashboard.

Inloggen in je dashboard
DSC03391-1